Tack för din registrering! Vi ses i inkorgen.

 

Psst! Om du inte får ett bekräftelsemail i inkorgen, kika i skräpposten och markera mailet som "Ej skräppost" så ser du till att inte missa våra nyhetsbrev. 

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

 

 

Vill du veta mer om oss på Kontorskraft?

IT

Som din externa IT-leverantör kan vi hjälpa er att hitta IT-lösningar anpassade efter er verksamhet. Vi kan ta hand om hela er IT-miljö alternativt delar av den och erbjuda support till en fast månadskostnad.

Skrivare

Kontorskraft har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag hitta rätt skrivare för sina behov så tveka inte att höra av dig – vi hjälper gärna till!

Telefoni

Vi har flexibla växeltjänster och företagsabonnemang som kan anpassas efter era behov och de funktioner ni behöver i er verksamhet.

Videokonferens

Det ställs allt högre krav på bild, ljud och prestanda på våra digitala konferenslösningar. Med en plug-and-play lösning kan ni snabbt komma igång, vi tillhandahåller utrustning som möter era krav samt supporterar er längs vägen.

 

 

Vi hjälper dig 

 

Vi erbjuder tjänster inom IT, telefoni och skrivare i olika omfattning och storlekar. Vi drivs av att skapa kundnytta och tror på att grunden till ett gott samarbete är en god relation. 

Support i fokus

 
Vår högsta prioritet är att våra kunder känner att de kan få den support och stöttning som de önskar. Därför har vi utformat tydliga, enkla och trygga supportavtal för er som användare anpassade efter nivå på behov.
 
 

Kontorskraft AB

Torkhusgatan 11, 120 65 Stockholm

FAQ      |      TERMS OF SERVICE      |      PRIVACY POLICY      |      ABOUT US